October, 19

470950_706399026040423_1948984686_o 

Lydgalleriet utvikler, produserer og formidler lydbaserte kunstuttrykk. Stiftelsen Lydgalleriet eier og driver A/S Østre – hus for lydkunst og elektronisk musikk i Bergen, i samarbeid med Foreningen Ekko.

Vi søker en faglig sterk og skapende leder med ambisjoner om å utvikle Lydgalleriet videre. Du bør ha erfaring som kurator innen lydkunst, musikk eller lydrelaterte kunstuttrykk, gode samarbeidsevner og erfaring med økonomistyring, administrasjons- og formidlingsarbeid, samt forståelse for hvordan kunstfeltet i Norge fungerer. Internasjonalt nettverk på feltet er en fordel. 

Kunstnerisk leder har kunstnerisk og administrativt ansvar for Lydgalleriets program og daglige drift. Lydgalleriet er sammen med Foreningen Ekko eier av Østre – hus for lydkunst og elektronisk musikk, og har både et kunstnerisk og driftsmessig ansvar for huset. Stillingen representerer Lydgalleriet i det daglige samarbeidet med Foreningen Ekko og Østre A/S.

Stillingen er et 100% åremål på 3 år fra 2017 til 2019 med mulighet for forlengelse. Stillingen kan tilpasses rett person. Lønn og øvrige betingelser etter avtale. Arbeidssted er Bergen.

Søknadsfrist er 1. desember. Søknad med CV og referanser sendes til mei@lydgalleriet.no

For mer informasjon om stillingen kontakt daglig leder Mei Szetu på telefon 90407661 eller e-post mei@lydgalleriet.no.