+

JEG VIL GJERNE MOTTA NYHETSBREV FRA LYDGALLERIET

vi benytter kun din informasjon til utsendelse av nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lydgalleriet er et ikke-kommersielt visningssted for lydbasert og lydrelatert kunst i Bergen. Vårt formål er å fremme lydbaserte kunstuttrykk gjennom formidling, stimulering til nyproduksjon, konserter, samarbeid og miljøbygging. Siden 2005 har Lydgalleriet jevnlig produsert prosjekter med kunstnere fra de fleste felt innenfor lydkunsten, fra kinetiske skulpturer til flerkanalsinstallasjoner, konserter, workshops, performance og arkivutstillinger. 

Lydgalleriet er Norges eneste permanente utstillingsplattform for lydkunst og soniske medier. Vi tilbyr et variert kunstnerisk program gjennom hele året i våre lokaler i Strandgaten i Bergen. Lydgalleriet jobber tett med kunstnere som viser et kritisk blikk på soniske, romlige og teknologiske medier, og som bidrar til å utvikle faglig diskurs og offentlig samtale. Lydgalleriet samarbeider jevnlig med andre aktører lokalt, regionalt og internasjonalt. Vi er støttet av Bergen Kommune, Vestland Fylkeskommune og Kulturdirektoratet.

Ansatte: Julie Lillelien Porter (kunstnerisk leder og kurator), Said Warya (ko-kurator, produsent og gallerimedarbeider) og Emilie Wright (ko-kurator, produsent og gallerimedarbeider). 

Styre: Jeremy Welsh (styreleder), Roar Sletteland (nestleder), Asbjørn Hollerud, Synnøve Marie Vik og Laurie Lax.