Aktuelt

Arkiv

Om Oss

Utstyr

EN

/

NO

+

JEG VIL GJERNE MOTTA NYHETSBREV FRA LYDGALLERIET

vi benytter kun din informasjon til utsendelse av nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lydgalleriet er Norges eneste faste utstillingsplattform for lydkunst og lydbasert kunstpraksis. Vi utforsker mangfoldet av eksperimentell, lydbasert kunst, auditive kulturer og soniske medier gjennom galleriutstillinger, flerkanalskonserter, diskursivt arbeid og performativitet.

Lydgalleriet ble initiert av en gruppe musikere, lydkunstnere og kunsthistorikere i 2005 og formelt opprettet som stiftelse i 2007. I dag er vi en liten stab som jobber fast på Lydgalleriet: Julie Lillelien Porter som direktør, Tim Ekberg som montør, Amber Ablett som produsent og William Kudahl, Said Warya og Emilie Wright som galleriassistenter.

Som eneste faste visningsplattform for lydkunst i Norden, flyttet Lydgalleriet i august 2020 inn i egne lokaler i Strandgaten 195. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med lokale, nasjonale og internasjonale aktører i et godt tilrettelagt lokale for lydbasert kunst.

Utstillingene på Lydgalleriet har faste åpningstider torsdag-søndag 12–17. Konserter, performance og andre prosjekter har variable åpningstider som regel på kveldstid. Vi har tilgang fra gatenivå og toaletter for alle kjønn samt rullestolbrukere. Velkommen!