+

JEG VIL GJERNE MOTTA NYHETSBREV FRA LYDGALLERIET

vi benytter kun din informasjon til utsendelse av nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Oscillations – Exercises in Resilience er et europeisk utvekslingsprogram som utforsker forhold mellom akustiske og visuelle kunstformer fra kunstnerens perspektiv. Programmet har fokus på produksjon, deling og distribusjon av og kunnskapsutveksling om kunstneriske prosjekter mellom aktører og institusjoner som jobber med lyd på tvers av disiplinære grenser.

I tillegg til Lydgalleriet inkluderer programmet Overtoon (Belgia), bb15 (Østerrike) og iii (Nederland). Ved å knytte sammen disse fire organisasjonene, jobber vi også med å utvikle motstandsdyktige strategier for ikke-kommersielle kunstneriske aktører. Fokus er på hvordan lydkunst navigerer mellom forskjellige kunstneriske materialer, medier, logikker og teknologier, og hvordan plattformene som produserer og presenterer lydkunst kan jobbe sammen.

Gjennom Oscillations har Lydgalleriet jobbet tett med de tre kunstnerne Els Viaene (BE), Buddhaditya Chattopadhyay (IN) og Samuel Brzeski (UK/NO). I tillegg har Lydgalleriet bidratt til eksponeringen av norske kunstnere gjennom gjestekunstner/- produksjonsopphold, utstillinger, og presentasjoner som har materialisert seg hos de fire organisasjonene mellom 2020–23.

Oscillations er delfinansiert av Kreativt Europa, Bergen kommune og Vestland fylkeskommune.