+

JEG VIL GJERNE MOTTA NYHETSBREV FRA LYDGALLERIET

vi benytter kun din informasjon til utsendelse av nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Oscillations – Exercises in Resilience er et internasjonalt utvekslingsprogram i regi av Kreativt Europa, som utforsker forholdene mellom akustiske og visuelle kunstformer fra kunstnerens perspektiv. Oscillations har fokus på deling og distribusjon, samt fremming av kunnskapsutveksling av kunstneriske prosjekter mellom aktører og institusjoner som jobber med lyd på tvers av nasjonale og disiplinære grenser. I tillegg til Lydgalleriet inkluderer prosjektet organisasjonene  Overtoon (Belgia), bb15 (Østerrike) og iii (Nederland). Ved å knytte sammen disse basene gjennom prosjektet, jobber vi også med å utvikle motstandsdyktige strategier for mindre organisasjoner.

I løpet av en treårsperiode mellom 2020 og 2023, vil en rekke gjesteopphold, utstillinger, presentasjoner og arrangementer materialisere seg hos de fire organisasjonene. Fokus
vil bli lagt på prosjekter som tar for seg hvordan lydkunst navigerer mellom forskjellige kunstneriske medier og forskningsorientert teknologi innen spesialisert lydkunstpraksis.

Prosjektet er medfinansiert av Creative Europe Program of the European Union.
Klikk på lenken for å finne ut mer!